Volume

 

 

 

 

Shape control mousse

 

Hold level 4

Föhn je haar in elke willekeurig stijl met extra stevige stylingmousse. Speciale formule om uitdroging tegen te gaan tijdens het föhnen.

   

 

Extra volume mousse

Hold level 3

Föhn voor een indrukwekkend volume met een sterke hold.Speciale formule om uitdroging tegen te gaan tijdens het föhnen.

 

   

    

Suger lift

Hold level 3

Deze rijke, veelzijdige spray met suiker geeft volume, glans en een tastbare textuur.

   
 

 

Take shape

Hold level 3

Zorgt voor de perfecte structuur van een volumineuze look. Speciale formule om te beschermen tegen hitte.

   

   

Body craft

Hold level 2

Geeft volume met een handelbare textuur. Vorm je stijl met gladde, flexibele control en natuurlijke beweging.

   

 

Boost bounce

Hold level 2

Geeft krullen een boost met extra glans, definitie en minder pluis. De speciale formule om uitdroging tegen te gaan tijdens het föhnen.

   
 

 

Natural volume mousse

Hold level 2

Ceëer een aura van tastbare volume voor een zachte, verfijnde hold. Speciale formule om uitdroging tegen te gaan tijdens het fönen.

   

 

 

Dry me

Hold level 1

Reëer je eigen look met volume en een hadelbare matte textuur. Verfris je haar en absorbeer overtollig vet dankzij deze formule met tapiocameel.

 

   

   

Perfect setting

Hold level 2

Zorg voor perfect glanzend volume. Speciale formule voor perfecte balans tussen verzorging en bescherming tegen de hitte tijdens het fönen.

   

   

Root shoot

Hold level 2

Perfect root lift is only a shot away with this mousse designed for percision application.

 

 

   

 GLAD

 

 
 

 

Thermal image

Hold level 2

Help het haar te beschermen tegen de hitte van stylingapparaten dankzij deze spray in 2 fases. Fase 1 werd geformuleerd om het haar te voeden en te beschermen tegen hitte tot 220C. Fase 2 maakt je haar zacht voor een glanzend resultaat.

   
 

 

Flowing form

Hold level 2

Creëer weelderige zachte lokken met een flexibele fixatie en een natuurlijke bewegingspeciale formule om pluis tegen te gaan en het haar te beschermen tegen uitdroging tijdens het gebruik van stylingapparaten.

   
 

 

Perfect me

Hold level 1

Creëer een natuurlijk, zacht kapsel dankzij deze delicate lotion die het haar glans geeft, herstelt en hydrateert, pluis tegen gaat en het haar beschermt tegen de hitte van srylingapparaten.

   
 

 

Velvet amplifier

Hold level 1

Deze zijdezachte primer vormt de perfecte basis voor ieder kapsel : deze maakt het haar beter handelbaar en houdt het onder controle voor zachte styling.

   

 TEXTUUR

 

 
 

 

 

Sculpt force

Hold level 4

Wees creatief en expressief met staalharde kapsels en schitterende glans. Speciale formule om het haar te beschermen tegen uv-stralen.

   
 

 

Pearl styler

Hold level 3

Creëer een stevige, flexibele hold en ontwarde textuur met een schitterende parelmoerglans. Speciale formule om het haar te beschermen tegen uv-stralen.

   
 

 

Rugged texture

Hold level 3

Geeft je kapsel extra textuur dankzij deze matte pasta voor een ruig resultaat en een stevige definitie.

   
 

 

Shape shift

Hold level 2

Creëer een gedefineerde of warrige look met deze elastische modelleergum die je haar extra glans en uv-bescherming geeft.

   
 

 

Bold move

Hold level 2

Gebruik deze matte styling pasta met lichte hold voor casual looks met textuur. Formule met braziliaanse carnaubawas.

   
 

 

Ocean spritz

Hold level 2

Creëer een warrige strandtextuur met deze spray met natuurlijk mineraalzout die helpt het haar te beschermen tegen uitdrogen en beschadeging door uv- straling.

   
 

 

Grip cream

Hold level 3

Creëer en hanteer onerscheidende, gedefinieerde kapsel dankzij deze zachte textuurcreme voor lang of kort haar. Formule met braziliaanse carnaubawas voor stevige maar flexibele fixatie.

   
 

 

Texture touch

Hold level 2

Bewerk je gedurende de dag met deze matte definiërende klei. Formule met mineralen en bijenwas voor extra hold en flexibiliteit.

   

 GLANS

 

 
 

 Glam mist

Hold level1

Werk je glamoureuze look af met oogverblindende glans dankzij deze lichtgevende dlansspray. Speciale formule om het haar te beschermen tegen vocht en uv-straling.

   
 

Oil Spritz

Hold level 1

Speel en creëer met deze lichtgewicht sprayolie. 

Zorgt voor een natuurlijke glans en een antistatisch effect met UV-bescherming.

   

 

Just brilliant

Hold level 1

Maak je haar glad met een verleidelijke glans en natuurlijke anti-pluis werking. Speciale formule om het haar te beschermen tegen vocht.

   

 FIXIRENDE HAIRSPRAY

 

 
 

 

Absolute set spray

Hold level 5

Fixeer elk kapsel met deze staalharde finishing spray. Formule om het haar te beschermen tegen vocht, uv-straling en hitte.

   
 

 

Super set spray

Hold level 4

Houd elke look onder controle met deze extra stevige finishing spray. Formule om je haar te beschermen tegen vocht, uv-straling en hitte.

   
 

 

Stay styled spray

Hold level 3

Modelleer en werk elk kapsel af met deze sterkte, veelzijdige spray. Formule om het haar te beschermen tegen vocht, uv-straling en hitte.

   
 

 

Stay essential spray

Hold level 2

Creëer tastbare kapsels met deze lichte, modellerende spray. Formule om het haar te beschermen tegen vocht, uv-straling en hitte.

   
 

 

Dyanamic fix spray

Hold level 2

Spray, speel en creëer een perfecte look in 45 seconden met deze flexibele modelleerspray. Formule om het haar te beschermen tegen, uv-straling en hitte.

   
 

 

Flexible finish 

Hold level 2

Spray and play: kneed, beweeg en modelleer het haar met een perfecte lichte fixatie van een flexibel kapsel. Formule om het haar te beschermen tegen uv-straling en hitte.

   
   
 

 

Oil reflections

Deze multi-sensuele olie, met macadamia-olie, avocado-olie en vitamine E, bekend als natuurlijk antioxidant, verzorgt het haar zodat het glad en glossy wordt. Maakt het haar niet zwaar.